Pectus, Excavatum, Carinatum, Kippenborst, Trechterborst, Schoenmakersborst, borstbeen, Nuss, Ravitch, Leonard, Klassiek, Siliconen, implantaat, VacuŁm Bell, Specialisten, Ziekenhuizen, fysiotherapie, cijfers, hartkloppingen, operatie, behandeling, onderzoek, patienten, thoraxchirurg, overzicht, aangeboren, afwijking, Behandelmethoden, Lipofilling, operatie

Pectus 4 Life

De online community voor en door pectuspatiŽnten.

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Informatie     Community     Over ons     Bijeenkomsten     Contact


Nieuwsbericht 14 mei 2010:

Het beheer van Pectus 4 Life is vanaf heden overgenomen door de Maatschap Chirurgie Kennemer Gasthuis.
 

Toegang tot de online community


De informatieve kant van de website is vrij toegankelijk voor alle geÔnteresseerden. De online community is alleen toegankelijk als u een (gratis) gebruikersaccount heeft aangemaakt.

Wachtwoord vergeten?

Geef a.u.b. het emailadres op waarmee u uw gebruikersaccount heeft geregistreerd. Klik vervolgens op "Wachtwoord verzenden" en u krijgt een e-mail met verdere instructies. Zorg ervoor dat u geen typefouten maakt in het emailadres.

Heeft u nog geen gebruikersaccount? Maak er dan snel ťťn aan! Klik hiervoor links in het menu op "account aanmaken".

Problemen tijdens het inloggen?


Gebruikersnaam


Voer altijd uw gebruikersnaam in met kleine letters. Geen hoofdletters!

Wachtwoord vergeten

Bent u, uw wachtwoord vergeten? Neem dan contact op met Pectus 4 Life. Wij maken een nieuw wachtwoord voor u aan. Het is op dit moment niet mogelijk zelf een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit in verband met de gecodeerde wachtwoorden. Excuses voor het eventuele ongemak.